25549_Header_nl (1)Ik ben een fan van natuurlijk wonen

Ik ben een enorme fan van natuurlijk wonen. Wij hebben op de site van Natuurlijk Wonen hele mooie meubels gevonden die wij dan ook zeker graag in onze eigen woonkamer zien. Het word tijd dat wij onze woonkamer eens gaan verfrissen en ik houd sowieso van natuurlijk materialen. En deze vind je zonder meer bij Natuurlijk Wonen. Omdat ik graag alles in één keer wil bestellen komen wij zeker weten boven het bedrag uit zodat wij de verzendkosten niet hoeven te betalen. Ook heb ik eindelijk een goede oplossing gevonden voor onze keukentafel. Onze keuken heeft net niet genoeg ruimte om de grote eettafel in kwijt te kunnen maar ik ontbijt s morgens altijd samen met mijn dochter omdat mijn man altijd al een uur eerder de deur uit is en dan vind ik het een stuk gezelliger om in de keuken te kunnen eten. Nu kan ik bij Natuurlijk Wonen ook een tafel op maat laten maken en dan is dit meteen opgelost en kan ik dit gemakkelijk mee bestellen. En zo geven wij weer een totale nieuwe boost aan onze woonkamer én keuken. Gelukkig hebben mijn man en ik dezelfde smaak en dat maakt de keuze een stuk makkelijker. Maar ook zijn wij echt toe aan iets anders en daarom is het ook leuk om eerst inspiratie op te doen voordat wij een beslissing maken. En ook wil ik graag een grote buffetkast En geen dressoir wat wij nu wel nog hebben staan.