Voor meubels Groningen moet je natuurlijk naar Kruit & Kramer

 

Al jaren woon ik in Groningen, sinds ik hier kwam om mijn studie op te vatten. Ik werd verliefd op de stad – en op een man uit deze stad – en ik ben altijd gebleven. Eerst had ik nog wel het plan opgevat terug te gaan naar de randstad maar toen ik hier eenmaal mijn liefde had gevonden, zowel voor de stad als voor de mensen erin, is het nooit meer in me opgekomen terug te gaan. Onlangs hebben wij hier zelfs ons eigen huis gekocht, wat echt mijn droomhuis is en waar ik meer dan tevreden over ben, het is echt een zegen hier te wonen! Ik ben mezelf laatst flink te buiten gegaan aan meubels Groningen, omdat ons huis natuurlijk helemaal opnieuw ingericht diende te worden. We zijn altijd gewend veel minder ruim te leven en nu met dit nieuwe huis kwam er een heel aantal mogelijkheden bij voor meubels. En voor meubels Groningen weten we hier allemaal dat je bij Kruit & Kramer dient te zijn, de beste plek voor de meest mooie en originele design meubels. Het is een onwijs fijn warenhuis waar ze echt allerlei uiteenlopende soorten meubels hebben en waar wij dus ook goed geslaagd zijn. Ons huis is inmiddels echt hartstikke mooi ingericht en we leven hier werkelijk in een waar paleisje, het is erg mooi hier! Ik kan iedereen aanraden de website van Kruit & Kramer eens te bezoeken, of anders naar de winkel zelf te gaan!