Je heel fijn terugtrekken in de meubels van de zithoek

Sinds een tijdje woon ik in een prachtig huis waar ik het echt enorm naar mijn zin heb. Wat een fijn moment was het weer mijn woonkamer in te delen met verschillende meubels. In mijn slaapkamer houd ik het altijd vrij rustig, die heb ik het liefst helemaal wit zonder opvallende of afleidende elementen erin, ik wil er immers gewoon in alle rust kunnen slapen en heerlijk met een schone lei in wakker worden, mijmerend over de dag die voor me ligt. Maar mijn woonkamer is anders, daar pak ik altijd lekker uit met de opvallende meubels die ik heb en die ik bovendien steeds weer weet aan te schaffen. Speciaal voor dit huis heb ik extra aandacht besteed aan de zithoek, die vroeg er immers ook echt om. De indeling van mijn woonkamer is heel apart en dat maakte het ook zo leuk om het in te richten. Voor de zithoek heb ik dus nog maar wat extra meubels aangeschaft, dat kon er op zich ook nog best bij. Zo heb ik twee geweldige poefen gekocht via de website van 1001 Meubels 1001meubelsdie echt mooi gaan bij de bank die ik al had. Ook heb ik een leuk tv meubel gekocht voor de uiterste zijde van de zithoek, opdat ik me er ook lekker in kan terugtrekken.